5 Personer.
CHOKOLADECREME:
1/2 liter piskefløde
200 Gr. Hakket mørk chokolade
HINDBÆRCREME:
1/2 liter piskefløde
200 Gr. Frosne afdryppede hindbær
50 Gr. Flormelis
BUND:
6 æggehvider
150 Gr. Flormelis
100 Gr. Mandelmel
Eau de vie de Framboise (hindbærbrændevin)
Tilberedning:
CHOKOLADECREME:
Kog fløden op og tilsæt chokoladen.
Afkøl massen, når chokoladen er helt udsmeltet.
Pisk den kolde chokolade op som flødeskum.
HINDBÆRCREME:
Kog hindbær op med flormelis og lad koge, til saften næsten er reduceret bort.
Afkøl og vend med stiftpisket fløde.
BUND:
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt med flormelis og mandelmel.
Fordel dejen på bagepapir og bag 30–40 minutter ved 150°, til bunden netop begynder at blive lysebrun.
Stil til køling under et fugtigt viskestykke.
Stænk den helt afkølede bund med Eau de vie de Framboise og smør derefter først med chokoladecreme og siden med hindbærcreme.
Rul rullen forsigtigt sammen og lad den stå og samle sig lidt på køl inden udskæring.
Anretning:
Skær hindbærrullen i skiver og servér den på lidt hindbærcoulis, og pynt med 2-3 hindbær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar