5 Personer.
400 Gr. Torskefilet
6 Spsk. Jomfruolivenolie
2 Spsk. Sherryeddike
Finthakket chili
2 Fed finthakket hvidløg
1 Spsk. finthakket persille
Salt
1 Rød og 1 grøn peberfrugt
4 Blommetomater
½ Rødløg
2 Spsk. Oliven
15 Capers
Frisk dild
Sprødt flutes
Tilberedning:
Skær torskefileten i tynde skestykker.
Vinaigrette:
Pisk ingredienserne sammen og marinér de tynde torskeskiver min. 2 timer i vinaigretten i en pose, der vendes rundt hvert 30 minut.
Salat:
Grill peberfrugterne hårdt i ovnen eller på en pande, og læg dem i en pose i en time.
Flå skindet af og skær peberkødet i strimler.
Skær rødløget i papirtynde skiver.
Del tomaterne, fjern saft og kerner og skær tomaterne i strimler.
Bland salaten nænsomt med oliven og capers.
Anretning:
Læg den marinerede fisk i en sigte.
Lige inden servering vendes salaten i lidt vinaigrette, og salaten blandes med den marinerede fisk.
Anrettes på tallerkenen, pyntes med lidt dild og spises med lidt sprødt flutes.
Velbekomme!

Ingen kommentarer:
Send en kommentar