4/11/2011

Tapasaften - Albondigas med tomatsauce.


20 Personer.

1 Kg. Hakket lam
200 Gr. Franskbrød
4 Dl. Mælk
4 æg
1 Solohvidløg
Chilipeber
Persille
1 Tsk. Spidskommen
½ Tsk. Kanel
Salt og peber
Rapsolie

3 Spsk. Olivenolie
2 Ds. Flåede tomater
2 Løg
1 Solohvidløg
2 Dl. Vand
Salt og peber


Tilberedning:

Rør det hakkede lammekød sejt med salt.
Tilsæt resten af ingredienserne undtagen rapsolien, og tilsmag farsen med salt og peber.
Lad trække 20 minutter.

Form farsen til små kødboller og steg dem i rapsolien.
Bag dem færdige på ca. 5 minutter i ovnen lige inden servering.

Bland alle ingredienserne til tomatsaucen i en gryde, og kog til fast tomatsauce.
Tilsmag med salt og peber.


Anretning:

Efter færdigbagning i ovn maskeres lammekødbollerne med tomatsauce, og serveres rygende varme i keramikfad med friskhakket persille.
Sæt tandstikker ved siden af fadet.

Ingen kommentarer: