5 Personer.
1 Stor Gulerod
1 Stor Porre
1 Løg
½ Fed hvidløg
1 Gren frisk Timian
5 Hvide peberkorn
2 Skiver bacon
800 Gr. Afpressede tomater
50 Gr. Hvedemel
1½ L. Lys bouillon
100 Gr. Smør i tern
Salt og peber
250 Gr. Langefilet
Brøndkarse
Lakserogn
Tilberedning:
Urterne og baconskiverne skæres til mirepoix og dampes i 50 Gr. Smør med krydderierne.
Melet tilsættes, derefter bouillonen og til sidst tomaterne.
Suppen koger ca. 1 time, passeres og tilsættes ved anretning 50 Gr. Koldt smør.
Tilsmages med salt og peber.
Soigner Langefileten og udskær 5 x 50 Gr. Filetstykker og krydr med salt.
Dæk Langefileten med film og køl i 1 time.
Ovndamp Langefileten ved 175° C. præcis til saften trækker på toppen!
Anretning:
Læg den perfekt ovndampede Langefilet midt i den dybe tallerken.
Hæld den rygende varme tomatsuppe rundt om Langefileten, pynt med rogn og brøndkarse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar