
5 Personer.
350 Gr. Fersk tunfilet fri for ben og sener
1 Tsk. Kapers
50 Gr. Agurk
40 Gr. Skalotteløg
10 Stilke kørvel
50 Gr. Fennikel
1 Spsk. Citronsaft
2 Sardeller(Middelhavsansjoser)
2 Spsk. Græsk yoghurt
1 Spsk. Hellmann Mayonnaise
Salt, peber, sukker og citronsaft
Persille
Daioleforme
Feldsalat
Bulls Blood
Rucola
Olivenolie
Godt brød
Tilberedning:
Hak kapers, kørvel og skalotteløg fint.
Flæk de 50 Gr. Agurk, skrab kernerne ud skær agurken i bittesmå tern.
Drys let med salt og lad agurkestykkerne trække 30 minutter i en sigte, så vandet løber fra.
Skær fenniklen i bittesmå tern.
Pres citronsaft udover fenniklen.
Hak sardellerne og tunfileten fint med en skarp kniv.
Rør alle ingredienser sammen.
Rør yoghurt og mayonnaise i tataren, og smag til med salt, peber, sukker og lidt citronsaft.
Anretning:
Fyld bunden af en Daioleform med persille, og fyld tuntatar i passende mængde i Daioleformen.
Pres tuntataren fast i formen, og sæt på køl.
Slå tuntataren ud af formen inden servering og anret på salatleje med olivenolie og godt brød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar