Stor portion.
2 L. lunkent vand
80 Gr. Gær
3,4 Kg. Hvedemel
0,8 Kg. Durummel (Tipo 00)
Rør ovenstående i 5 min. Ved laveste hastighed.
600 Gr. Nødder
300 Gr. Solsikkekerner
100 Gr. Salt
3 Spsk. Honning
0,5 L. Jordnøddeolie
300 Gr. Maltsirup
Rør ovenstående i 10 min. Ved laveste hastighed.
Dæk dejen til og lad koldhæve til næste dag.
Kan laves til couvertbrød, men er også gode til buffetbrød.
1/12/2011
Maltbrød fra Molskroen.
Etiketter:
Brød,
Gær,
Honning,
jordnøddeolie,
Maltsirup,
Nødder,
Solsikkekerner,
tipo 00
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar