5 Personer.
250 Gr. Grønne asparges
50 Gr. Kantarel
10 Gr. Parmesan
1 L. Hønsebouillon
2 Spsk. Olivenolie
1 Løg
250 Gr. Risotto ris
5 Cl. Hvidvin
Frisk persille
Tilberedning:
Knæk de træede ender af aspargesene og bring dem i kog i hønsebouillon i 5 minutter.
Fjern aspargesene og hold bouillonen på kogepunktet.
Rengør kantarellerne og træk dem i strimler.
Sautér kantarelstrimlerne i Butter Ghee, og hæld dem op i en sigte for afdrypning af smør.
Varm olien i en anden gryde og sautér løget heri, til det er blankt.
Tilsæt ris og sautér under omrøring til risene også er klare i kanten.
Tilsæt hvidvinen og lad risen opsuge den under konstant omrøring.
Tilsæt ¼ af den kogende hønsebouillon og lad risene opsuge bouillonen under omrøring.
Tilsæt yderligere lidt bouillon og fortsæt på samme måde med resten af bouillonen, indtil al væsken er opsuget.
Kantarelstrimler og aspargesstykker tilsættes risottoen sammen med den sidste portion hønsebouillon.
Risottoen er færdig, når risen er ”al dente”, og risottoen har fået en blød og cremet konsistens.
Anretning:
Risottoen anrettes i portionsforme og drysses med parmesan og persille lige inden servering.
Velbekomme!
10/06/2010
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar