12/07/2008

Blomkålscreme med Parmesantuilles og basilikum.

5 Personer.

1 Blomkål
1 Citrongræs
Saft af ½ citron
8 Dl. Kalvebouillon
1 Dl. Creme Fraiche 38%
50 Gr. Smør
Salt og peber

5 Spsk. revet parmesan
Bagepapir
Frisk Basilikum


Tilberedning:

Blomkålen deles i buketter og skylles.
Citrongræsset skæres i supertynde ringe og finthakkes.
Varm blomkålsbuketterne igennem i smør, uden at de branker sammen med limegrass.
Bouillonen tilsættes og blomkålen koges mør.
Blomkålsbouillonen blendes med creme fraiche, citronsaft, salt og peber.

Den revne parmesanost lægges i 5 ”spiseske-portioner” på en bageplade med bagepapir, der bages i ovnen ved 175° C. i ca. 6 minutter, eller til de er lysebrune.

Anretning:

Servér blomkålscremen med parmesantuilles á part, og masser af frisk basilikum.


Velbekomme!

Ingen kommentarer: