5 Personer.
5 Sukkerbrødsstænger el. Ladys Finger
1 Dl. Sød vin el. Marsala
125 Gr. Sukker
5 Æg, delt i hvider og blommer
Reven skal af 3 økologiske citroner
½ L. Piskefløde
Friske frugter
Flormelis
Tilberedning:
Stænk kagestykkerne med vinen.
Pisk æggeblommerne med sukkeret til tyk æggesnaps, og bland citronskallen i massen.
Pisk æggehviderne i en anden skål, indtil skålen kan vendes uden æggemassen falder ud af skålen, og vend herefter æggehvidemassen forsigtigt i æggeblommemassen.
Pisk fløden, og vend den i æggeblandingen sammen med de opblødte kagestykker.
Fyld blandingen i Daioleforme eller Ramakiner, og sæt dem i fryseren i ca. 1 time.
(Blandingen må ikke blive stivfrossen).
Anretning:
Citroncremen lægges midt på tallerkenen.
Pynt med friske bær, evt. kandiseret citronskræl og florsukker.
Velbekomme!
1/01/2008
Kold Citroncreme med friske bær og florsukker
Etiketter:
Citron,
Dessert,
Friske frugter,
Fromage,
Lady Fingers,
Marsala
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar