1/01/2008

Kold Citroncreme med friske bær og florsukker

5 Personer.

5 Sukkerbrødsstænger el. Ladys Finger
1 Dl. Sød vin el. Marsala
125 Gr. Sukker
5 Æg, delt i hvider og blommer
Reven skal af 3 økologiske citroner
½ L. Piskefløde
Friske frugter
Flormelis


Tilberedning:

Stænk kagestykkerne med vinen.
Pisk æggeblommerne med sukkeret til tyk æggesnaps, og bland citronskallen i massen.
Pisk æggehviderne i en anden skål, indtil skålen kan vendes uden æggemassen falder ud af skålen, og vend herefter æggehvidemassen forsigtigt i æggeblommemassen.
Pisk fløden, og vend den i æggeblandingen sammen med de opblødte kagestykker.

Fyld blandingen i Daioleforme eller Ramakiner, og sæt dem i fryseren i ca. 1 time.
(Blandingen må ikke blive stivfrossen).

Anretning:

Citroncremen lægges midt på tallerkenen.
Pynt med friske bær, evt. kandiseret citronskræl og florsukker.


Velbekomme!

Ingen kommentarer: