5 Personer.
750 Gr. Jordbær
Hyldeblomstsaft
1 Appelsin
5 Store makroner
300 Gr. Creme Fraiche 38%
Florsukker
Chilipasta
Citronmelisse
Krystalsukker
Tilberedning:
Tag stilken af jordbærrene, og hæld hyldeblomstsaft over bærrene samt julienne af appelsinskræl og lad trække koldt min. 1 time i køleskab.
Vendes forsigtigt hvert 15 min.
Inden servering halveres jordbærrene.
Rør Creme fraichen med rørsukker, og tilsmag med chilipasta.
Anretning:
Placér en knust makron midt på tallerkenen.
Læg de halve marinerede jordbær på makronerne, monter med lidt Chilicreme, og afpynt med citronmelisse, julienne af appelsinskral og evt. lidt krystalsukker.
Velbekomme!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar