Kvaliteten afhænger selvfølgelig af chokoladen!
3 Kager á 10 stk. 1 Kage á 10 stk. 5 Kager á 10 stk.
Sukker 500g 165g 830g
Vand 2 Dl ½ Dl. 3 Dl.
Smør 500g 165g 830g
Chokolade 500g 165g 830g
Æg 8 stk. 3 Æg 14 Æg.
Mel 8 spsk 3 spsk. 14 spsk.
Hasselnødder ca. 500g 125g 625g
1. Smelt sukker, vand og smør
2. Tag gryden af varmen og smelt chokoladen heri
3. Tilsæt nu æggene og rør godt, tilsæt så den sigtede mel og nødder
4. Bages ved 145 C. i ca. 40 min
Kage kan med fordel overtrækkes med smeltet nougat eller chokolade!
1/01/2008
Chokoladekage fra Tønder
Etiketter:
Chokolade,
Dessert,
Hasselnøddeflager,
Smør,
Sukker
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar