1/01/2008

Chokoladekage fra Tønder

Kvaliteten afhænger selvfølgelig af chokoladen!


3 Kager á 10 stk. 1 Kage á 10 stk. 5 Kager á 10 stk.

Sukker 500g 165g 830g

Vand 2 Dl ½ Dl. 3 Dl.

Smør 500g 165g 830g

Chokolade 500g 165g 830g

Æg 8 stk. 3 Æg 14 Æg.

Mel 8 spsk 3 spsk. 14 spsk.

Hasselnødder ca. 500g 125g 625g


1. Smelt sukker, vand og smør
2. Tag gryden af varmen og smelt chokoladen heri
3. Tilsæt nu æggene og rør godt, tilsæt så den sigtede mel og nødder
4. Bages ved 145 C. i ca. 40 min

Kage kan med fordel overtrækkes med smeltet nougat eller chokolade!

Ingen kommentarer: