10 Personer:
6 Stk. Æggehvider
6 Stk. Æggeblommer
75 Gr. Sukker
500 Gr. Mascarpone (Ost)
1 Dl. Piskefløde
Fyld:
50 Savoardi-kager
4 Dl. Kold stærk kaffe
75 Gr. Sukker
2 Dl. Marsala/portvin
Lidt Kakao til drys
Pisk æggehviderne stive
Pisk æggeblommer og sukker til æggesnaps.
Pisk mascarpone og piskefløde sammen og vend den i æggesnapsen.
Vend de piskede hvider i massen.
Bland expresso, Marsala og sukker.
Læg et lag savoradi-kager i bunden af et fad og væd dem med expressoblandingen.
Dæk dem med halvdelen af æggeblandingen og drys med kakao.
Læg endnu et lag savoardi-kager på, væd dem med expressoblandingen og dæk dem med resten af æggeblandingen og drys med kakao.
Stil desserten koldt nogle timer inden servering (Ellers er den meget ”fed”).
12/29/2007
Tiramisu
Etiketter:
Dessert,
Fromage,
Kaffe,
Kakao,
Marsala,
Mascarpone,
Savoardikager
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar