12/29/2007

Tiramisu

10 Personer:

6 Stk. Æggehvider
6 Stk. Æggeblommer
75 Gr. Sukker
500 Gr. Mascarpone (Ost)
1 Dl. Piskefløde

Fyld:

50 Savoardi-kager
4 Dl. Kold stærk kaffe
75 Gr. Sukker
2 Dl. Marsala/portvin
Lidt Kakao til drys


Pisk æggehviderne stive

Pisk æggeblommer og sukker til æggesnaps.

Pisk mascarpone og piskefløde sammen og vend den i æggesnapsen.

Vend de piskede hvider i massen.

Bland expresso, Marsala og sukker.

Læg et lag savoradi-kager i bunden af et fad og væd dem med expressoblandingen.

Dæk dem med halvdelen af æggeblandingen og drys med kakao.

Læg endnu et lag savoardi-kager på, væd dem med expressoblandingen og dæk dem med resten af æggeblandingen og drys med kakao.

Stil desserten koldt nogle timer inden servering (Ellers er den meget ”fed”).

Ingen kommentarer: