12/29/2007

Friske jordbær i camparifløde

4 Personer.

½ kg. Friske jordbær
50 gr. Smør
2 Spsk. Campari
2 Spsk. Sukker
2 spsk. Rom el. cognac
1 dl. Piskefløde
4 Store makroner



Skyl jordbærrene og lad dem dryppe godt af. Det er nødvendigt at tage blomsten af.
Tilsæt campari og sukker til smørret, så det bliver rødt.
Kom smørret på panden og vend jordbærrene på panden, og varm igennem til alle jordbærrene er vædet af sovsen.
Hæld rommen over flamber. Lad ilden dø næsten hen og sluk de sidste flammer med fløden.
Lad jordbærrene koge for svag varme et minut mere.
Læg en makron i bunden af hver tallerken eller i et portionsglas og fordel jordbærrene med deres sauce over.
Server desserten varm med appelsinstrimler og citronmelisseblade som pynt.

Ingen kommentarer: