8 Personer
50 Gr. Mel
1 Tsk. Salt
½ Tsk. Peber
1 Tsk. Muskat
900 Gr. Dyrekød i tern
3 Spsk. Olie
25 Gr. Smør
2 Store løg, finthakket
1 Tsk. Farin
2 Fed Hvidløg, hakket
1 Flaske øl
1 Laurbærblad
Juice og revet skal af ½ Appelsin.
Strø mel, Salt, peber og muskat på et stykke bagepapir.
Vend dyrekødsternene i blandingen.
Varm olie og smør i en tykbundet gryde.
Svits kødet i 2 – 3 minutter på alle sider.
Tag kødet op af gryden, og stil det til side.
Sautér løg og hvidløg i cirka 4 minutter.
Vend farin i løgene.
Kog i 1 minut.
Læg kødet i gryden igen.
Tilsæt øl, laurbærblad, appelsinskal og juice.
Bring i kog og afskum.
Skru ned for varmen og lad småkoge i 90 minutter.
Soignér Rådyrgryden inden servering, og sørg for rette konsistens.
Kan serveres med kartoffelmos og hakket persille.
11/22/2007
Rådyrgryde
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar