10 Personer.
750 Gr. Løg
Paprika
Tomatpuré
2 Kg. Oksebov el. tyksteg
Hvidløg
Kommen
Kartofler
750 Gr. Løg skåret i skiver, sauteres i olie, tilsættes ca. 50 gr. Sød paprika og derefter ca. 1 L. vand.
2 Kg. Oksebov el. tyksteg skæres i terninger på ca. 2 cm. Størrelse, drysses med salt, kommes i løgene sammen med 100 gr. Tomatpuré; det hele dampes nu langsomt under låg, til kødet er omtrent færdigt, så tilsættes et fed hvidløg og 1,5 gr. Kommen, som er hakket sammen.
Koger herefter til kødet er mørt og serveres med hvide kartofler eller kartoffelmos.
10/02/2007
Ungarsk Gullasch
Etiketter:
Hovedretter,
Hvidløg,
Kommen,
Oksekød,
Paprikafrugter,
Tomatpuré
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar