10/02/2007

Tournedos m. Gåseleverpostej og Rosa Peberkorn

4 Personer.

4 Oksetournedos à 200 Gr.
4 Skiver Gåseleverpostej
60 Gr. Smør
1 Spsk. Rosa Peberkorn
salt.

Sauce:

30 Gr. Tørrede svampe
1 Spsk. Smør
1 Spsk. Mel
4 Dl. Piskefløde
1 Spsk. Cognac
salt og hvid peber
Dijonsennep

Salat:

Feldsalat
Pinjekerner
Olivenolie
Balsamicoeddike
Blanceret appelsinjulienne

Kartoffel:

½ Ovnbagt Bagekartoffel m. Basilikum og parmesanost.

Garniture:

2 Stk. Smørristet gul Zucchini.


Anretning:

Tournedo`en rosasteges med rosa peberkorn, og anrettes på tallerkenen.
Feldsalaten vendes i den ristede pinjekernedressing og anrettes med blanceret appelsinjulienne.
Svampesaucen anrettes i kanten af tournedo`en, og først nu lægges én skive gåseleverpostej på tournedo`en, der afpyntes med en svamp på toppen.
Den ovnbagte krydderkartoffel lægges på tallerkenen.
Tilsidst anrettes de 2 stykker gule zucchini.

Ingen kommentarer: