4 Personer.
4 Oksetournedos à 200 Gr.
4 Skiver Gåseleverpostej
60 Gr. Smør
1 Spsk. Rosa Peberkorn
salt.
Sauce:
30 Gr. Tørrede svampe
1 Spsk. Smør
1 Spsk. Mel
4 Dl. Piskefløde
1 Spsk. Cognac
salt og hvid peber
Dijonsennep
Salat:
Feldsalat
Pinjekerner
Olivenolie
Balsamicoeddike
Blanceret appelsinjulienne
Kartoffel:
½ Ovnbagt Bagekartoffel m. Basilikum og parmesanost.
Garniture:
2 Stk. Smørristet gul Zucchini.
Anretning:
Tournedo`en rosasteges med rosa peberkorn, og anrettes på tallerkenen.
Feldsalaten vendes i den ristede pinjekernedressing og anrettes med blanceret appelsinjulienne.
Svampesaucen anrettes i kanten af tournedo`en, og først nu lægges én skive gåseleverpostej på tournedo`en, der afpyntes med en svamp på toppen.
Den ovnbagte krydderkartoffel lægges på tallerkenen.
Tilsidst anrettes de 2 stykker gule zucchini.
10/02/2007
Tournedos m. Gåseleverpostej og Rosa Peberkorn
Etiketter:
Dijonsennep,
Feldsalat,
Fløde,
Gåseleverpostej,
Hovedretter,
Oksekød,
Pinjekerner,
Rosa peberkorn,
Svampe,
Tournedos
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar