9/10/2007

Kalkuntournedos m. rød Pimentsauce og farseret Løg

5 Personer.

500 Gr. Kalkunbryst
5 Skiver Bacon
Kødsnor

5 Mellemstore løg
Basilikum
Soltørret tomat
Parmesan

2 Røde Piment
Olivenolie
3 Dl. Bouillon
1 Dl. Piskefløde
Lidt smør
Salt og peber

Vi spiser lidt flutes til denne ret !


Skær 5 tournedos af kalkunbrystet og bardér med en skive bacon.
Rist tournedoen nøddebrun på baconsiden, og luk bund/top hurtigt på panden.
Sæt de 5 tournedoer til side.

Skræl løgene og kog dem 15 minutter i letsaltet vand.
Skær toppen af de kogte løg og udhul løget, så kun de 2 yderste løgringe er tilbage.
Hak de udtagne løgringe, og bland dem med hakket soltørret tomat, hakkede basilikumblade.
Kom fyldet i de udhulede løg og riv parmesan over.
Bag løget ved 225° C. til løget er nøddebrunt.

Skær et par snit i de 2 røde piment og bag dem i ovnen ved 225° C. i et fad.
Når skrællen har trukket sig sammen i ovnen tages pimenterne ud og frugtkødet hakkes og blankes i lidt olivenolie i en gryde.
Tilsæt bouillonen og kog lidt ned.
Smag til med salt og peber.
Kom saucen i blender og blend i 2 minutter.
Saucen kommes tilbage i gryden og monteres med fløde og piskes til sidst med kolde smørklatter.

Kalkuntournedoerne steges færdig i ovn på 10 Minutter og anrettes på tallerken med farseret løg og rød Pimentsauce.

Ingen kommentarer: