4/09/2007

Rimet/Gravet Pighvarfilet med Estragon

5 Couverter.

15O g pighvarfilet,
25 g smeltet smør,
4 jordskokker,
2 dl. fiskefond,
l tsk. trøffelolie,
lidt estragon,
lidt smør.

Pighvar uden ben og skind drysset med lidt salt og sukker - og trækker overdækket gerne i et par timer på køl.

De skrællede jordskokker skæres i tynde skiver, som ristes hårdt af på pande, hvorefter de lægges på fedtsugende papir.

Tilsæt fiskefond og reducér saucen.

Jævn saucen med smør og tilsæt estragon og trøffelolie.

Pighvarfileten deles i 6 stykker, pensles med smørret, og kan lunes let såfremt man ikke ønsker at spise Pighvarfileten "Rare".

Anret Pighvarfileten midt på tallerkenen, læg de sprødstegte jordskokkeskiver ovenpå den smørpenslede pighvarfilet, og maskér med den lune estragonsauce.
Limefrugt i både kan serveres til.

Ingen kommentarer: