5 Couverter.
300 Gr. Røget laksekød
4 Spsk. Klippet purløg
1 Æggeblomme
½-1 Tsk. Dijonsennep
15-20 Cm. Skrællet kinaradise
1 lille gulerod
Avocadocreme.
5 Spsk. Citronsaft
4 Spsk. Olie
2 Spsk. Vand
Salt og hvidt peber fra kværn
Kødet fra 1 pæn stor avocado (Ca. 200 – 250 Gr.)
Riv eller skær kinaradise og gulerod i lange tynde strimler, og læg dem et par timer i iskoldt vand.
Bland ingredienserne til avocadocremen, og purer alt i blenderen.
Tilsmag cremen og hæld den i én passende skål.
Læg stenen fra avocadoen ned i cremen, overdæk skålen med film, og stil skålen i køleskabet.
Hak laksekødet, der er befriet for røghinde, skind og nerveben fint med en tung skarp kniv.
Rør/pisk æggeblomme og sennep sammen, og bland det med laksekødet.
Rør purløg i, og stil laksetataren koldt i køleskabet.
Anretning.
Anret de afdryppede grøntsager som en rede midt på tallerkenen.
Fordel lidt avocadocreme omkring, og læg laksetataren midt i reden
Server resten af avocadocremen samt godt brød á part.
4/06/2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar