10 Personer.
600 Gr. Hele skrællede Persillerødder
400 Gr. Hvidkål
5 Æbler
Smør.
10 Portionsskårne Hellefiskfileter
150 Gr. Bacon i tern
5 Skiver lyst Sandwichbrød
2 Spsk. Citronsaft
2 Spsk. Raspolie
½ Dl. Rapsolie
Salt og peber
Kørvel
Tilberedning:
Skær persillerødder og æbler i tern og damp dem meget møre i en gryde med meget lidt vand og en anelse citronsaft.
Dryp fisken med citronsaft og olie og krydr med salt og peber.
Bag fisken i ovnen ved 190° C. i ca. 25 Minutter.
Sautér hvidkål et par minutter i smør så den stadig er en anelse sprød og smag til med salt og peber.
Pisk persillerødder og æbler til mos med et piskeris og bland med hvidkål.
Rist baconternene sprøde.
Skær skorpen af brødet og smuldr det i mindre stykker.
Vend brødet i olie og rist det sprødt i ovnen ved 210° C.
Anretning:
Anret fisken på den lune kompot og drys med bacon samt sprødbagt brød.
Pynt med kørvel og servér.
4/06/2007
Hellefisk med Æble- og Persillerodskompot
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar