4 Personer:
600 Gr. Udbenet kyllingebryst
½ L. Vand
Hønsebouillon
Krydderurtebuket af: persille, porretop, selleriblade, gulerod og evt. lidt estragon.
Dressing:
200 Gr. Mayonnaise
100 Gr. Creme fraiche 38%
lidt citronsaft
½ Tsk. Carry
En pris sukker efter smag
Lidt salt
Fyld af:
Det kogte kyllingebryst
4-6 stk porrer, det nederste
100 Gr. Groft hakkede hasselnøddekerner
Bring kyllingebrystet i kog i vandet, skum og tilsæt hønsebouillon, krydderbuket og evt. lidt salt.Lad kyllingekødet koge sagte under låg i 20-25 minutter.
Afkøl det i suppen.
Rør dressingen sammen og smag til, man må kun svagt kunne ane carrysmagen !
Skær kyllingekødet i pæne stykker på tværs og snit de rå porrer i tynde ringe.
Blancèr om nødvendigt porreringene hvis de er grove el. stærke i smag.
Bland fyldet i dressingen.
Pynt den færdige salat med lidt porreringe og hakkede nødder.
4/10/2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)

Ingen kommentarer:
Send en kommentar