4/09/2007

Grillede Kammuslinger m. Fennikel og Purløg

5 Personer.


20 Kammuslinger
3 Dl. Rødvin
3 Dl. Fiskefond
2 – 3 Fennikel
3 Dl. Piskefløde
3 Laurbærblade
Finthakket purløg
Salt og Peber
Godt brød.

Skær fenniklen i passende stykker og læg den i et lille ildfast fad.
Hæld rødvin og halvdelen af fiskefonden ved, drys laurbærblade, salt og peber på og braiser i ovnen ved 160° C. til fenniklen er mør, ca. ½ time.

Reducer resten af fiskefonden, tilsæt piskefløden og lidt af den finthakkede purløg.
Blend denne sauce og smag til, og kom saucen tilbage i gryden.
Resten af purløgen tilsættes, og saucen er klar til servering.

Krydr kammuslingerne med salt og peber og grill dem sprøde på en meget varm grillpande i 2 – 3 minutter.

Anret kammuslingerne på den braiserede fennikel med purløgsskum omkring samt godt brød til.

Ingen kommentarer: