10 Couverter.
1 L. Økologisk sødmælk 250 Gr. Sukker
12 Æggeblommer 2 Stænger vanille
40 Gr. Maizenamel ½ L. Piskefløde
10 kugler Hindbærsorbet
Maizenamelet udrøres i den kolde økologiske sødmælk.
Æggeblommerne røres let sammen med sukker.
Disse 2 mængder blandes med de flækkede vanillestænger, og dette kommes i en gryde sammen med piskefløden.
Hele mængden legeres under svag varme til ca. 70 Grader (Til tyktflydende konsistens)
I bunden af en dyb tallerken lægges ensartede størrelser af årstidens friske frugt, og den lidt afkølede vanillesuppe hældes over, så frugterne knapt er dækket, og tilsidst “toppes” med en kugle frugtsorbet og et citronmelisseblad.
TIPS: Suppen kan også serveres helt kold på en lun sommeraften med sprøde nøddepleskner eller krumkager.
1/01/2008
Vanillecreme m. friske bær og frugtsorbet
Etiketter:
Citronmelisse,
Dessert,
Friske frugter,
Hindbærsorbet,
Maizenamel
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)

Ingen kommentarer:
Send en kommentar